Solliciteren

We zijn weer op zoek naar nieuwe medewerkers voor Het Juridisch Spreekuur. Dit is de ideale kans om je theoretische kennis in de praktijk toe te passen en te leren hoe je uit een echt probleem de juiste juridische vragen selecteert. Daarbij word je door middel van een communicatietraining bijgebracht hoe je rekening moet houden met de wensen en gevoelens van een cliënt. Een goede voorproef op de rest van je carrière en je draagt ook nog een steentje bij aan de maatschappij.

Op dinsdagavond 18 september om 20:30 uur organiseren wij een informatieavond waar je extra uitleg krijgt over Het Juridisch Spreekuur.

Vereisten

Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee moet houden voordat je solliciteert bij Het Juridisch Spreekuur. Allereerst is het noodzakelijk dat je Rechtsgeleerdheid studeert aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is het van belang dat je in het bezit bent van je propedeuse. Ten slotte dien je veertien maanden beschikbaar te zijn. Houd hier dus rekening mee in verband met studeren in het buitenland en eventuele stages. Naast de waardevolle praktijkervaring die Het Juridisch Spreekuur oplevert, krijg je er 9 EC voor.

Solliciteren

Solliciteren doe je door je motivatiebrief en cv op te sturen naar pocommissie@gmail.com. De deadline voor sollicitaties is zondag 23 september 23:59 uur.