Afspraak maken

Let op! In verband met het coronavirus houdt Het Juridisch Spreekuur op dit moment geen fysieke spreekuren. Heeft u toch een juridisch probleem waar u niet uitkomt? U kunt ons mailen met uw vraag via hetjuridischspreekuur@gmail.com. Ook is het mogelijk om een videobel-afspraak te maken door te mailen naar hetjuridischspreekuur@gmail.com of te bellen naar 0627293812.

Videobel-afspraak: De afspraak wordt gehouden via Google Meet of Skype en komt sterk overeen met ons normale fysieke spreekuur. Het gesprek vindt plaats met twee medewerkers. Tijdens dit gesprek wordt u in de gelegenheid gesteld om uw verhaal te doen, waarbij notities worden gemaakt van belangrijke informatie of gegevens. Ook kunnen de medewerkers u vragen stellen of verzoeken om meer informatie te geven. Uiterlijk twee weken na het gesprek ontvangt u een schriftelijk advies per e-mail of brief.

Let op! Op de volgende dagen hebben wij geen spreekuren:

    • Goede vrijdag
    • Tweede Paasdag
    • Bevrijdingsdag
    • Hemelvaartsdag
    • Tweede Pinksterdag

Daarnaast vinden er geen spreekuren plaats tijdens de zomervakantie en de kerstvakantie. Deze zomervakantie kunt u wel uw vraag via de mail stellen. Wij hebben studenten die daar dan zo snel mogelijk mee aan het werk gaan!

Bij het maken van een afspraak via de website verwerkt Stichting Het Juridisch Spreekuur persoonsgegevens van u. Lees hier onze privacyverklaring.