Afspraak maken

Het Juridisch Spreekuur houdt op dit moment gewoon weer haar spreekuren. Voor een afspraak kunt u mailen naar hetjuridischspreekuur@gmail.com of bellen via 0639189981 

Fysieke afspraak: U kunt gewoon binnenlopen bij een van onze locaties! Een afspraak is niet vereist.

Videobel-afspraak: De afspraak wordt gehouden via Google Meet of Skype en komt sterk overeen met ons normale fysieke spreekuur. Het gesprek vindt plaats met twee medewerkers. Tijdens dit gesprek wordt u in de gelegenheid gesteld om uw verhaal te doen, waarbij notities worden gemaakt van belangrijke informatie of gegevens. Ook kunnen de medewerkers u vragen stellen of verzoeken om meer informatie te geven. Uiterlijk twee weken na het gesprek ontvangt u een schriftelijk advies per e-mail of brief.

Let op! Op de volgende dagen hebben wij geen spreekuren:

    • Goede vrijdag
    • Tweede Paasdag
    • Bevrijdingsdag
    • Hemelvaartsdag
    • Tweede Pinksterdag

Daarnaast vinden er geen spreekuren plaats tijdens de zomervakantie en de kerstvakantie. Dit jaar valt kerstavond op de vrijdag voor de kerstvakantie. Wij zullen op vrijdag 24 december dan ook geen spreekuur draaien.

Calendar is loading...

Bij het maken van een afspraak via de website verwerkt Stichting Het Juridisch Spreekuur persoonsgegevens van u. Lees hier onze privacyverklaring.