Commissies

Kwaliteitscommissie

Sarah Horjus
Voorzitter
Sam Runia
Fabian Bijl
Minke Reitsma
Melissa Luijks
Benjamin van der Meulen

Wij zijn een groep van zes enthousiaste studenten die de kwaliteit van de uitgebrachte adviezen waarborgt. Voordat een adviesbrief naar een hulpzoekende wordt gestuurd, gaan wij de brief grondig onderzoeken. De brief zal tot in detail worden doorgrond om het geheel juridisch kloppend te maken. Daarnaast controleren wij de brief ook op taalkundig gebied om het geheel goed en makkelijk leesbaar te houden. Echter, ons werkgebied gaat verder dan alleen de adviesbrieven. Het hele jaar door organiseren wij cursussen om onze medewerkers goed op de hoogte te houden qua kennis van de relevante juridische rechtsgebieden. Daarnaast bespreken wij elke vergadering de gebeurtenissen van de afgelopen periode om de veel gemaakte fouten uit de werkwijze te halen en de positieve punten aan te moedigen in het belang van de kwaliteit van de uitgebrachte adviezen. Indien u als hulpzoekende bij één van onze zeven locaties in Groningen langs gaat komen zullen wij dus ook voor u adviesbrief 110% inzet geven om u het best van dienst te zijn!

PR-Commissie

Marije Maas
Voorzitter
Ilona Kuipers
Ilse Nauta
Jannah van der Velde
Quinte van Gelder
Judith Abadom
Nicole Drost

De PR-commissie bestaat uit zeven enthousiaste studenten die verantwoordelijk zijn voor de zichtbaarheid van Het Juridisch Spreekuur. Zo zijn wij onder andere verantwoordelijk voor de Facebookpagina en staan wij met een stand op de Stadjersmarkt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er voldoende promotiemateriaal aanwezig is, zoals pennen, notitieboekjes en flyers. Wij doen ons best om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met Het Juridisch Spreekuur!

P&O-Commissie

Eline Veenstra
Voorzitter
Maurijn Hoes
Naybe Sesselaar
Inge Wiersma
Carolien de Bruin

De P&O commissie bestaat uit vijf gezellige en enthousiaste studenten, die zich bezig houden met het aannemen van nieuwe medewerkers. Twee keer per jaar zoekt Het Juridisch Spreekuur nieuwe studenten die zich willen inzetten voor onze stichting.

 Wij zijn verantwoordelijk voor het behandelen van de sollicitaties, het afnemen van de sollicitatiegesprekken en het kiezen van de nieuwe medewerkers. Daarnaast geven wij informatie over Het Juridisch Spreekuur op informatieavonden en werken wij onze nieuwe collega’s in. Tot slot organiseren wij een leuk personeelsuitje voor de huidige en nieuwe medewerkers.

 Wij proberen altijd een leuk, gevarieerd team samen te stellen, zodat wij u de beste rechtshulp kunnen bieden!